Dating is een fase waarin de een de ander leert kennen. Het is de fase waarin twee mensen elkaars voorkeur en afkeer leren kennen, en het is de fase waarin beiden beslissen om de relatie al dan niet na te streven in een veel dieper engagement.

Of je nu een nieuweling bent of niet, je moet voorbereid zijn als je uitgaat op een date. Het wassen van je gezicht en het aantrekken van een nieuw gewassen overhemd is geen voorbereiding. Zeker, het is maar een afspraakje, maar wil je geen goede eerste indruk maken?

  • Zorg er de avond voor je date voor dat je stressvrij en ontspannen bent. Zorg voor een goede slaapmuts, zodat u de volgende dag wordt verkwikt, zodat u de “gloed” krijgt. Als uw afspraakje is gepland voor de avond, aarzel dan niet om te gaan liggen en een dutje te doen voor een uur of twee. Een ontspannen geest zou u helpen om alert en geconcentreerd te blijven.
  • Neem een goed lang bad, maak je zorgen weg, en zet je in je geest in dat je een goede tijd zult hebben.

Weet waarom je aan het daten bent

Als je uitgaat op een date, moet je de reden(en) weten waarom je dat doet. Vind je de persoon waarmee je uitgaat op een date leuk? Wat gaat er na de eerste date gebeuren?

Als je niet weet waarom je uitgaat op een date, dan verspil je gewoon je tijd en maak je jezelf belachelijk, dus waarom zou je de moeite nemen? Het is nutteloos en zinloos om uit te gaan met iemand die je niet mag. In plaats van dat te doen, waarom belt u uw vrienden niet op en gaat u met hen om? Klinkt logisch, toch?

Ben je zelf tijdens het daten

Als je met een prachtig meisje wilt daten, zal je dan niet proberen om je persoonlijkheid ook prachtig te maken? Onthoud, de eerste date is altijd belangrijk omdat de rest van de dates daar vandaan komen. Presenteer jezelf op een manier dat de andere persoon zich verheugt op een andere date met jou.

Wees open, maar niet te open tijdens je dates

Veel mensen richten zich op intimiteit en seks, zelfs op hun eerste afspraakje. Natuurlijk, als jullie je goed voelen over het feit dat jullie twee je goed voelen om met elkaar om te gaan, dan kan dat de boel in een stroomversnelling brengen. Maar is het niet een goed idee om een beetje te wachten en je meer te concentreren op het leren kennen van het deel? Praat openlijk, deel ideeën met elkaar. Concentreer je niet op het verscheuren van elkaars kleren en probeer je handen voor jezelf te houden. Op die manier laat je als man je je date weten dat je weet wat respect is.