Er zijn eindeloze vragen die je voor, tijdens en na een date om je hoofd kunt draaien. Daarom hebben we een lijst samengesteld met een aantal top online dating tips voor mannen, zodat je date een ultiem succes wordt.

Daten kan een lastige zaak zijn. Wat moet je dragen? Waar zou je elkaar ontmoeten? Hoeveel zou je moeten zeggen? Wie moet betalen? Hoe snel na je date moet je bellen? Er zijn eindeloze vragen die je voor, tijdens en na een date om je hoofd kunt draaien. Daarom hebben we een lijst samengesteld met een paar topdatatips voor mannen, om ervoor te zorgen dat je date een succes wordt. Zeker als je al veel moeite hebt gedaan op een date site.

De Eerste Indruk Is Essentieel Tijdens Je Date

Je gescheurde spijkerbroek heeft misschien geluk, maar vergeet niet dat dit de eerste indruk zal zijn die je date van je krijgt. Ja, je moet nooit doen alsof je iemand bent die je niet bent, maar een meisje wil misschien graag zien dat je trots bent op je uiterlijk. Maak je geen zorgen, dit betekent niet dat je een volledige smoking moet dragen, maar douchen, scheren, aftershave gebruiken en iets geschikt maken, zal je helpen indruk te maken op je date en je goed van start te laten gaan. Nu hoef je je alleen nog zorgen te maken over het op tijd komen.

Kies Voor De Eerste Keer Een Vertrouwde Locatie

Je zou kunnen denken dat je een gentleman bent door je date te laten beslissen waar je heen gaat op je date, maar vrouwen willen vaak dat je de controle kunt nemen. En aangezien daten een lastige ervaring kan zijn, moet je helpen die zenuwen door te snijden door afspraken te maken op vertrouwd terrein.

Dit zal je helpen je comfortabeler te voelen. Hoewel, misschien vermijd je normale pub op zaterdagavond, want stoten tegen je vrienden kan een beetje storend zijn voor je date.

Heb Vertrouwen In Jezelf En Eigen Kunnen, Dit Merkt Ze!

Vrouwen waarderen het vertrouwen hoog als het gaat om het kiezen van een man. Als je een beetje verlegen bent, oefen dan van tevoren door met mensen te praten die je niet kent. Of kies op de dag zelf een onderwerp waar je enthousiast over bent, zoals een hobby. Ze zal je zelfvertrouwen voelen terwijl je er gepassioneerd over praat.

Veel mensen kunnen ook verlegen zijn over hun uiterlijk. Je bent misschien niet 6ft lang met een 6-pack, maar het is aantrekkelijker voor een vrouw om te laten zien dat je comfortabel in je vel zit en gelukkig bent om jou te zijn.

Laat De Ander Ook Iets Zeggen, Klinkt Logisch Maar Soms Lastiger Dan Het Lijkt

Zorg ervoor dat je op je date niet al het gepraat doet. Probeer kort en bondig te houden wat je te zeggen hebt. Je wilt je date niet vervelen. Als deze datum goed gaat, zullen er veel meer mogelijkheden zijn om uw verhalen in de toekomst te delen. Wees niet bang voor pauzes en help het gesprek met elkaar te verwarren door je datumvragen te stellen. Luisteren is belangrijk omdat het laat zien dat je geïnteresseerd bent in wat ze te zeggen heeft.

Ga Niet Op Zoek Naar Discussies, Houd Het Leuk En Luchtig

Probeer je gesprek luchtig te houden. Op je eerste date wil je niet in een diepgaand gesprek over waarom je niet van je werk geniet, of andere problemen die je hebt gehad. Vrouwen willen een man die ze aan het lachen kan maken en de juiste vragen kan stellen . Ja, je moet soms serieus zijn, maar in de vroege stadia van het daten, heb plezier.

Vraag Niet Naar De Ex!

Praten over je ex is gevaarlijk gebied. Het is het beste om weg te blijven van het gesprek helemaal. Je date zal niet geïnteresseerd zijn en het kan je ongemakkelijk laten voelen tussen jou. Als je date het onderwerp naar voren brengt, probeer dan de antwoorden kort te houden (zonder verdacht te lijken). Stel haar gerust dat je verleden geschiedenis is en dat je je tijd wilt besteden om haar te leren kennen.

Het Gebruik Van De Telefoon Is Vaak Een Van De Grootste Afknappers

Er is niets zo vervelend als telefoons rinkelen terwijl ze proberen quality time met vrienden door te brengen, en het is net zo irritant op een date. Zet het niet alleen stil of trilt, omdat je nog steeds afgeleid kunt worden. Schakel uw telefoon volledig uit. Als ze weet dat je je telefoon hebt uitgezet om volledig op de datum te focussen, zal ze het op prijs stellen dat je de tijd neemt om volledig met haar om te gaan.

Betaal De Rekening, Dat Is Wat Echte Heren Doen

De zaken zijn verschoven en de meeste vrouwen gaan ervan uit dat ze voor hun deel van de rekening betalen. Op je eerste date, sta erop haar te behandelen (hoewel niet krachtig). Hierdoor zie je eruit als een heer. Maar als ze nog steeds wil betalen, stel ze voor dat ze de rekening op je volgende date krijgt, als ze dat wil.

Ben Duidelijk En Geef Aan Wat Je Wil

Als je geen tweede date wilt, zeg dan niet dat je haar zult bellen. Je zult je slecht voelen en ze kan zich gekwetst voelen. Zeg gewoon: “Ik heb een geweldige tijd gehad vanavond”. Als je haar nog een keer wilt zien, speel dan geen spelletjes. Ja, in films laten ze het altijd een paar dagen over om contact met elkaar op te nemen, maar dit is 2018.

Als je binnen een paar dagen geen contact met haar opneemt, lijkt het alsof je niet gestoord kunt worden, of niet. t geniet van de datum. Hoe eerder je haar vertelt wat een geweldige tijd je had, hoe beter.