Hoe ZetaClear Te Gebruiken?

Als je last hebt van teennagelschimmel, is Zeta Clear het medicijn dat gewoonlijk door de artsen wordt voorgeschreven. Dit is inderdaad een magisch medicijn voor de problemen van de teennagelschimmel. Dit is eenvoudig toe te passen. Waarom probeer je het niet?

ZetaClear Is Het Mengsel Van Twee Producten

Er is één ding dat u in gedachten moet houden en dat is dat ZetaClear het mengsel is van twee afzonderlijke producten die daadwerkelijk positieve resultaten laten zien in de behandeling van met schimmel geïnfecteerde teennagels. De twee producten zijn topische oplossing en de sublinguale spray. In het geval dat u altijd geloofde dat één enkel product is, moet u uw feiten nu duidelijk maken. Meer vinden op TNFT website.

 

Hoe Wordt De Topische Oplossing Toegepast?

Er is een borstel die wordt geleverd met de dop van de fles. U moet de borstel in de vloeibare oplossing onderdompelen en daardoor aanbrengen op uw aangedane teennagel. Je moet ervoor zorgen dat de oplossing wordt toegepast op het dichtst mogelijke deel van de nagel dat is geïnfecteerd met de schimmel. De borstel maakt het eenvoudiger om de oplossing toe te passen.

Hoe Wordt De Spray Toegepast?

Het wordt meestal driemaal per dag toegepast (zelfs minder) in overeenstemming met de toestand van de infectie. Weet je dat je het onder je tong moet spuiten? Dit komt omdat tongen het snelste pad zijn om de medicatie in je bloedbaan te krijgen en de positieve impact te laten zien. Maar je moet ervoor zorgen dat je het goed onder de tong hebt gespoten.

Heb Geduld

Het is de combinatie van de twee producten die het beste werkt voor de behandeling van schimmelinfecties bij teennagels. Als je ze allebei een paar maanden kunt gebruiken, kun je de schimmelinfectie kwijtraken. Maar je moet geduld hebben omdat het enige tijd kan duren om de infectie volledig te verlichten en je spijker terug te brengen naar de normale toestand.