De eerste indruk is alles, dus het is belangrijk om een goede indruk te maken op je eerste date. Het gaat niet alleen om chemie en conversatie, maar het helpt zeker ook. Als je het niet goed doet op het eerste afspraakje, is de kans op een tweede afspraakje klein tot nihil. Je eerste date is een kans om de persoon te leren kennen met wie je een relatie wilt, dus het kiezen van een goede locatie is de sleutel. De genoemde plaatsen zijn enquĂȘteresultaten van een populaire online dating site. De lijst is geordend van plaatsen om te voorkomen dat naar plaatsen die zou een goede datum te maken.

Je moet natuurlijk absoluut niet naar je familie gaan op je eerste date

De eerste plaats moet je absoluut vermijden het nemen van een eerste date, is een familie functie van welke aard dan ook. Ik ben verbaasd dat sommige mensen daadwerkelijk iemand naar een familiefunctie zouden brengen op hun eerste, tweede of zelfs derde date. De extra druk om niet alleen indruk te maken op u, maar ook op uw familie, kan uw date naar de heuvels sturen. Om nog maar te zwijgen van het feit dat er altijd wel een soort van geintjes aan de gang zijn en dat kan beschamend zijn als gezinnen bij elkaar komen.

Welke plekken zijn nog meer een goed idee voor een date

De tweede plaats die je moet vermijden zijn dansclubs. Dansclubs zijn druk, luidruchtig en vol met mannen die vrouwen willen ophalen. Het doel van een eerste afspraakje is niet om te zien of de heupen van je afspraakjes niet liegen, maar om te zien of ze relatiemogelijkheden hebben en of je samen chemie hebt. Als je gewoon je date en je jazz moet nemen voor een ritje op de dansvloer, zoek dan een elegantere plek om te dansen – niet een club. Naast clubs, moet je ook vermijden om je date mee te nemen naar een bar.

  • Verhuizen naar de volgende locatie: films. De fantasie van het maken van een verbinding via een toevallige tastzin bij het bereiken van popcorn stierf met de jaren ’90 van de vorige eeuw. Zoals ik voor de eerste date al zei, gaat het erom je date te leren kennen, niet in stilte naar een scherm te zitten staren.
  • Ook sportevenementen zijn een plek om te vermijden. Sport heeft de neiging om de macho alfa-man bij mannen naar buiten te brengen en heeft de neiging om voor de meeste vrouwen een afknapper te zijn. De mix van dronken boze fans, gezichtsschildering en lawaai schreeuwt ook niet bepaald romantiek uit.