Samsung-liefhebbers zullen enthousiast zijn om te horen dat er al geruchten rondvliegen over het volgende vlaggenschipapparaat.Ja, we hebben misschien wel een paar maanden de tijd om te wachten op de officiële S10-release, en toch zijn de fluisterstemmen over wat die lancering betekent reeds wijdverbreid. Weet jij al welk telefoon abonnement je gaat nemen? Een Mobiel kopen was nog nooit zo lastig. Als de geschiedenis zich herhaalt, zal Samsung aan het begin van het nieuwe jaar hun volgende vlaggenschipapparaat lanceren als onderdeel van het jaarlijkse Mobile World Congress.

Wat Kunnen We Verwachten?

Deze keer rond, hoewel, we mogen zien zo veel als drie of vier gloednieuwe Samsung Galaxy S10-telefoons gelanceerd, volgens een rapport van Mobiel Kopen.De post suggereert dat er de standaard S10- en S10 Plus-lanceringen zullen zijn, zoals per. Maar er is misschien nog een verrassing voor ons allemaal. Ja, we zouden ook een budgetvriendelijk aanbod kunnen bekijken, waarvan het soort zou kunnen concurreren met iPhone XR.

Samsung Galaxy S10: Geruchten En Releasedatum

Omdat dat niet genoeg was om ons hart sneller te laten kloppen, is er weer een gerucht van de Duitse site. Het rapport suggereert dat er mogelijk een vierde Samsung-mobiel is die 5G-capaciteiten biedt.

Hier volgt een korte samenvatting van wat het rapport zegt over elk van de voorgestelde Samsung S10-modellen:

  • Model één – 5,8-inch display met een camera met één lens
  • Model twee – 5,8-inch display met een dubbele camera
  • Model drie – 6.44-inch display met een drievoudige lenscamera
  • Model vier – 6,44-inch display, met een drievoudige lenscamera en 5G-mogelijkheden

Voordat je je ogen in ongeloof werpt, is er een belangrijk bewijs dat je moet weten. Samsung heeft al drie S10-apparaten geregistreerd bij het Chinese Ministerie van Industrie en Informatietechnologie (MIIT). Hoewel dat niet 100% betekent dat het bedrijf van plan is om alle drie tegelijk uit te brengen, geeft het wel aan dat ze veel in petto hebben.

Kijk Deze Ruimte!

Terwijl de geruchtenmolen wemelt, is er één ding om in gedachten te houden: Samsung heeft geen officieel statement uitgebracht over de S10 of andere modellen. Dat betekent dat we op dit moment eenvoudigweg geen concreet woord over de kwestie hebben. Deze roddels van roddels hebben echter vaak enig gewicht en het feit dat het bedrijf al apparaten heeft geregistreerd zegt veel. Voor nu, tenzij iemand van jullie een kristallen bol heeft, moeten we ons blijven verwonderen. Bekijk deze ruimte.