Dating is voor de meeste mensen heel basaal en het is bedoeld als een leuk proces zoals alles in het leven. Hier zijn een aantal nuttige tips om het leuke proces van daten te maken zoals het bedoeld is en om je kansen op een tweede date te vergroten.

  • Bereid je voor op een eerste date kan erg stressvol zijn, of je nu de man of de vrouw bent. Vrouwen denken vaak aan mannen als zelfverzekerd en altijd zeker van wat ze doen. In werkelijkheid zullen de meeste mannen beweren dat ze net zo nerveus zijn voor een eerste afspraakje als vrouwen.

Goed gekleed op je eerste date verschijnen

Probeer, indien mogelijk, uit te vinden waar je naartoe gaat, zodat je je goed kunt kleden. Het kan erg gênant zijn om je in een jurk te kleden als je op een karting date of een ander sportevenement bent. Tegelijkertijd kan een spijkerbroek geschikt zijn voor een casual jurk, maar niet voor een chique restaurant.

Neem nooit een vriend mee naar je eerste dates

Het maakt niet uit hoe nerveus of zelfbewust je je voelt, of hoeveel een goed idee het op dat moment ook lijkt, neem nooit een vriend(in) mee op een date, vooral niet de eerste date. Je date zal denken dat je ofwel de goedkeuring van je vrienden nodig hebt om bij hen te zijn op een date of dat dit je eerste date is. Je eerste date gaat over het leren kennen van elkaar en je kunt dit echt niet doen als je iemand anders hebt die op de datum meegaat. Heb je gehoord van het gezegde “drie is een menigte”? Laat je eerste date een aantal mooie herinneringen vasthouden.

Een beetje creativiteit gaat een heel eind op weg als je gaat daten

Wees creatief. Ongeacht wie je uitgaat op een date, wees creatief en gebruik het verrassingselement. Dit zal haar elke keer weer bekoren. Tuurlijk, kaarslicht, bloemen, snoep en romantische muziek kunnen geen kwaad, maar niet elk meisje is in dat soort dingen, vooral op de eerste date. Deze gebaren kunnen worden beschouwd als te ernstig voor de eerste date. Maak het een punt om uit te vinden wat ze graag doet voordat u daadwerkelijk op de datum te gaan.

Wees op tijd voor je eerste date

Wees op tijd voor je afspraakje. Dit is een goede etiquette voor alle data, maar nog belangrijker bij de eerste date. Probeer niet te vroeg te zijn, want dit kan haar gewoon benadrukken als ze toevallig te laat is. Als u om een of andere onvermijdelijke reden vindt dat u te laat zult zijn, bel haar en geef haar een update over wanneer ze kan verwachten dat u aan te komen.