Als je als student te maken krijgt met onverwachte kosten dan is het in je eigen belang om een snelle studenten lening aan te vragen. In veel gevallen zul je merken dat je een tekort aan middelen hebt, omdat standaard college leningen meestal niet al je uitgaven dekken, zoals vervoer, schoolboeken, computerapparatuur, enz. Snelle studentenleningen worden ook wel noodleningen genoemd omdat het is ontworpen om studenten toegang te geven tot direct geld in geval van nood. Deze leningen kunnen binnen een dag worden verwerkt voor maximaal 20.000 dollar.

De probleemloze beschikbaarheid van deze leningen kan ten goede komen aan studenten die niet in staat zijn om parttime te werken voor extra inkomsten tijdens hun studie. Dus als u niet zeker weet hoe u een snelle studentenlening kunt krijgen, zijn hier 5 eenvoudige stappen die u kunt volgen die een succesvolle leningaanvraag garanderen.

1. Waar kan ik de lening aanvragen?

Bezoek het financiële kantoor van je college. De meeste hogescholen hebben hun eigen kredietverstrekkers waarmee ze te maken hebben, dus de kans is groot dat dit een gerenommeerd bedrijf zal zijn of je kunt je eigen private bank benaderen. Vul het aanvraagformulier voor de lening in en stuur het samen met je studentenidentiteitskaart op. Houd er rekening mee dat je studentenidentiteitskaart geldig moet zijn voor het lopende semester waarvoor je ingeschreven bent.

2. Wanneer zijn deze leningen beschikbaar?

Naast de snelle toegang tot snelle studiefinanciering zijn er geen deadlines voor het indienen van aanvragen. Je kunt op elk moment van het jaar een aanvraag indienen.

3.Wat is de rentevoet van de lening?

De rentetarieven variëren van $15 – $30 dollar per $100 US dollar van het gehele bedrag van de lening. De rentetarieven zijn niet vast, zodat u met de leningverstrekker over een verlaagd tarief kunt onderhandelen. In de meeste gevallen bepaalt uw credit rating de hoogte van de terug te betalen rente op de lening. De rente blijft zich opstapelen terwijl uw aflossingen worden uitgesteld, die bij aanvang van de betaling aan uw bestaande leningssaldo kunnen worden toegevoegd.

4. Wanneer begin ik met de terugbetaling van de lening?

De terugbetaling van de lening begint 30 dagen na de goedkeuring van uw aanvraag. Indien u de terugbetalingstermijn wenst te verlengen, kunt u ook het bedrag van de lening toevoegen aan uw bestaande saldo van uw bestaande studentenlening voor consolidatie. Dit betekent dat je totale leensaldo wordt herberekend in één lening die maandelijks moet worden terugbetaald.