Weet je nog dat je naar zo’n oude film keek waarin de student dronken wordt in de plaatselijke bar rond een groep meisjes en hij probeert een goede indruk te maken op een van die meisjes en je denkt “wat een eikel”! Nou, laat je niet dat college kind zijn.

Restaurants, bar en nachtclubs zijn waar veel data beginnen of eindigen. Zorg ervoor dat u niet dronken worden. Vaak hebben mensen de intentie om slechts een of twee drankjes te drinken om hun zenuwen een beetje te ontspannen of te kalmeren. Uiteindelijk drinken ze te veel en maken ze zichzelf belachelijk. Een relatie die zich heeft ontwikkeld tot iets groots kan gemakkelijk worden geruïneerd door te veel alcohol. Laat je nieuwe date de echte jij kennen, niet een persoon met een alcoholprobleem.

Plan een plaats waar je een gedeelde interesse hebt, dat maakt je date een stuk makkelijker

Houd uw gemeenschappelijke belangen in gedachten. Er was iets dat je in de eerste plaats tot haar aantrok, en het was waarschijnlijk een gemeenschappelijk belang. Probeer iets te plannen waarvan je weet dat je er allebei van zult genieten. De datum zal veel interessanter en leuker zijn als het iets is waar jullie beiden van genieten. Elkaar kennis laten maken met nieuwe interesses zou moeten plaatsvinden nadat jullie op een paar afspraakjes zijn geweest (hopelijk komt het zover).

Praat niet te veel over jezelf tijdens het daten

Een laatste tip is om de vloer niet te monopoliseren door op de hele datum te praten. Uw datum kan u vertellen dat ze alles over u willen weten, maar ze willen niet ALLE over u weten, althans niet op de eerste datum. Elkaar leren kennen moet een geleidelijk proces zijn, niet iets wat je kunt verwachten dat het in één keer gebeurt.

  • Hoe minder je onthult op de eerste datum, hoe meer ze van je willen zien om meer te leren.
  • Tot slot, ontspan en veel plezier. Er was een reden waarom je met deze persoon op een date wilde gaan, dus haal het meeste uit deze date.