Hoewel het winterweer prachtige besneeuwde uitzichten kan opleveren, is het niet altijd een mooie foto voor uw stookkosten. Inefficiënte en tochtige ramen en muren kunnen uw comfortniveau verlagen en u geld kosten uit verspilde energie. Bekijk alle energieleveranciers in Nederland in de handige en onafhankelijke energievergelijker om direct kosten te besparen als je een duitje wil opslaan in de winter, of lees vooral verder als je alles te weten wil komen over energiebesparingen in je woning.

Aanzienlijke vooruitgang is geboekt sinds de Department of Energy (DOE) begon voor het eerst te investeren in Building Envelope en Windows onderzoek en ontwikkeling (R & D) in de Building Technologies Office (BTO), en de volgende generatie van ramen en gebouwschil technologieën nog groter potentieel om het energieverbruik in uw huis te verminderen. Hier zijn enkele van de belangrijkste manieren waarop BTO’s Building Envelope en Windows R & D-programma werken om de warmte bij u thuis te houden en geld in uw portemonnee te sparen:

R25 Polyisocyanuraat Composiet Isolatiemateriaal

BTO werkt samen met Oak Ridge National Laboratory (ORNL) om een ​​nieuw isolatiemateriaal te ontwikkelen dat meer dan twee keer zo energie-efficiënt is als elke typische isolatie die tegenwoordig in gebouwen wordt gebruikt. Gemodificeerde atmosfeerisolatiepanelen (MAI) maken gebruik van een proces waarbij hoge isolatiewaarden worden bereikt door alle lucht uit panelen te zuigen en ze zeer, zeer strak af te dichten. Deze panelen hebben het potentieel om zichzelf te betalen voor energiebesparing binnen 10 jaar terwijl meer dan 1% van alle energie wordt bespaard die in de VS wordt gebruikt. vandaag.

R10 Geïsoleerde Vinyl Gevelbeplating

De ontwikkeling van R10 geïsoleerde vinyl gevelbeplating kan leiden tot uw volgende grote woningrenovatie.

Bekleding vervangen door nieuw vinyl gevelbeplating is een populair renovatieproject bij huiseigenaren vanwege de esthetische kwaliteiten, maar het kan ook de energie-efficiëntie van uw huis verbeteren. Het verbeteren van de energie-efficiëntie van bestaande wandsystemen is echter een van de moeilijkste envelopverbeteringen om kosteneffectief te kunnen doen. Maar het goede nieuws is dat BTO momenteel werkt aan de ontwikkeling van een innovatieve optie die zowel kosteneffectief als energiezuinig is door vinylbeplating met isolatie te integreren. De potentiële energiebesparing van deze gevelbekleding is dan een kwart van een quad energie (een quad energie is gelijk aan de energie in 8000000000 liter benzine wat overeenkomt met 2 miljard liter benzine).

Polymere Vacuüm-Isolatiesferen (PVIS)

BTO blijft de grenzen verleggen met nieuw, innovatief materiaal R & D. PVIS is uniek omdat het gebruik maakt van individuele sferen te helpen het risico te verminderen van punctie gebruikelijke bouwmaterialen zoals nagels, en voorkomt het verlies van luchtdichtheid terwijl het verhogen van thermische geleiding. Hoewel dit project nog als een vroeg stadium wordt beschouwd, zou het in decennia een van de belangrijkste innovaties in goed presterende bouwisolatiematerialen kunnen zijn geweest.

Vacuümglas Voor Windows R-10

Deze technologie heeft het potentieel om het warmteverlies in typische vensters met 60-70% te verminderen, tot het punt dat uw jaarlijkse verwarmingsrekening lager zou kunnen zijn met ramen dan een typische ondoorzichtige muur. Hoe meer luchtdicht je huis is, des te minder kans dat je die comfortabele, warme lucht uitlekt. Dit nieuwe type isolatieglas technologie gebruikt een lage-E coating met een vacuüm tussen twee lagen glas die geplaatst zijn slechts 0,01 “uit elkaar, zodat de isolerende glaseenheid is zeer dun, waardoor minder warmte ontsnapt huis tijdens deze wintermaanden.